GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
30 Mayıs 2017 Salı 12:27

Çeşme Belediyespor başarıya doymuyor 

Çeşme Belediyespor'un Öznur İssi ve Sude Cenger'den oluşan plaj voleybolu takımı bölge ikincisi olarak Sinop'ta düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanırken futbolda U12 ve U19 takımları sezonun tamamlanmasına bir hafta kala şampiyonluklarını garantiledi.

Satranç takımlarının da önümüzdeki sezon Türkiye Satranç 2. Ligi'nde yer alacağını açıklayan Kulüp Başkanı Şerif Gün, "Tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve onlara destek veren ailelelerini kutluyorum" diye konuştu.

Tüm Çeşme halkını spor yapmaya davet eden Başkan Gün, zemini yenilenen Çeşme Stadı'nda haftanın üç günü ücretsiz aerobik dersi verdiklerini, fitness salonunu da hizmete açtıklarını belirterek, "Kulüp olarak sağladığımız tüm imkanlara rağmen üzülerek söylüyorum ki, çalışmalar yeterli ilgiyi görmedi. Aerobike en az 40-50 kişi katılır diye düşünüyorduk ama sayı çok yetersiz kaldı. Biz ısrarla Çeşmelileri spora davet ediyoruz. Stadımız, kondisyon aletlerimiz ve akademili antrenörlerimizle hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi. (DHA)